Sofie

De Sofie app

In de app van Sofie kan je je financiële doelen ontdekken. Voor jouw financiële doelen zoals groener leven, schuldenvrij zijn, overzicht over je huishoudpotjes, heerlijk thuiskomen, de wereld ontdekken kan je potjes aanmaken. Maar hoe hou je het halen van je financiële doelen op korte en lange termijn vol? Sofie geeft daar invulling aan door aan te sluiten bij jouw dagelijkse routine en het inzetten van Versnellers. Zo worden vele kleine stapjes een grote stap naar meer financiële rust en ruimte.

 

Doelgroep: De app van Sofie wordt door Nederlanders gebruikt om hun financiële doelen te ontdekken, er potjes voor aan te maken en ze sneller te halen. Sofie is bankonafhankelijk en wordt gebruikt met je eigen rekeningen. Bij klanten met betalingsproblemen werken we gericht aan het opbouwen van een buffer, het besparen op boodschappen én het inzetten van vrije bestedingsruimte als een positieve drijfveer om deze doelen te halen.

 

Het Financiële vitaliteitspakket

Het financiële vitaliteitspakket bestaat uit de financiële vitaliteitsscan, de app van Sofie en kan aangevuld worden met workshops, vlogs, 1-op-1 coaching of advies, effectiviteitsmetingen en andere handige hulpmiddelen rondom financiën. Bijzonder aan onze oplossing is dat we werken met een SaaS-platform op basis van gedragswetenschappen met activatiemodules die gepersonaliseerd kunnen worden en zelfs volledig geïntegreerd in bestaande apps en platformen.

 

Doelgroep: Het financiële vitaliteitspakket wordt ingezet door werkgevers bij werknemers, gemeentes bij inwoners en hypotheekverstrekkers bij klanten. Zo nemen we financiële stress en bijbehorende kosten weg en zorgen we laagdrempelig voor hulp bij financiële problemen. Voor werkgevers verhogen we de sfeer op de werkvloer en geven we invulling aan excellent werkgeverschap. Gemeentes zetten onze oplossing in bij preventie van en nazorg bij schulden, daarnaast dragen we bij aan activatieoplossingen voor verduurzamen en energiearmoede. Samen met hypotheekverstrekkers bieden we nazorg aan bij klanten zodat betalingsproblemen duurzaam opgelost worden.

 

Bij Sofie vinden wij dat je samen sterker staat. Daarom werken wij samen met andere financiële partners om dit financieel fit pakket mogelijk te maken.

Astrid Jesse SIF 111869656468

Astrid Bruinsma-Eggink

06-46346112

astrid@mijnsofie.nl

https://www.linkedin.com/company/49086143

www.mijnsofie.nl