Innovadis

Innovadis is een IT-bedrijf met ambitie: Mensen en technologie verbinden voor een betere wereld. Dit doen we met enthousiaste teams van professionals die plezier hebben in het maken van slimme IT-oplossing. Onze werkzaamheden binnen het sociaaldomein richten zich op het ontwikkelen en inzetten van deze slimme IT-oplossingen in de vorm van portalen en apps voor burgers, hulpverleners en consulenten specifiek gericht op het bieden van financiële hulp. We lopen voorop qua kennis. Dit creëren we doordat iedereen ruimte en tijd krijgt om de ontwikkelingen in de markt op technisch gebied te volgen en deze nieuwe technieken toe te passen in projecten. We gaan duurzame verbinding aan te gaan met alle relaties zodat we samen de gewenste efficiency creëren.

 

Onze oplossing

 

We bieden een volledig naar wens in te stellen webportaal, waarbij een app natuurlijk niet ontbreekt. Voor het inloggen bieden we de mogelijkheid om DigiD hiervoor te gebruiken. Het webportaal staat continu in verbinding met een backoffice applicatie. Dit maakt het mogelijk dat burgers en hulpverleners online inzicht hebben in de actuele gegevens. Zo kunnen aanvragen voor financiële hulp en leningen volledig digitaal ingediend worden.

 

Het proces van de aanvraag schuldregeling kan door de burger volledig gevolgd worden, zodat de burger de reacties van de schuldeisers direct ziet. Bij een geslaagde schuldregeling heeft de burger inzicht in de voortgang van de bemiddeling en de aflossing van het saneringskrediet. Ook het budgetbeheer traject wordt volledig inzichtelijk gemaakt. Actuele bij- en afboekingen, het budgetplan en de lopende betalingsregelingen zijn inzichtelijk. Burgers en hulpverleners kunnen digitaal verzoeken extra geld over te maken en de te betalen facturen uploaden. Daarnaast biedt het portaal standaard communicatiefaciliteit waarmee je volledig beveiligd kun mailen en opdrachten kunt geven voor het aanleveren van gewenste informatie inclusief bijlagen. De communicatie wordt opgeslagen in het klantdossier.

 

We zien dat er veel goede initiatieven in de markt zijn voor het ondersteunen van de gemeentelijke processen. Door samenwerkingen met andere leveranciers op te zetten kunnen we mooie versnellingen realiseren binnen het sociale domein. Als kleine partij kunnen we hierin snel schakelen. Wij geloven in best-of-breed oplossingen door samenwerken en open standaarden.

Marieke Zendman

 +31 (0)6 34311679
m.zendman@innovadis.com


Innovadis

Brouwerijstraat 1 -A1, 7523 XC Enschede
www.innovadis.com