Buyproxy

Buyproxy biedt organisaties de technologie om nieuwe diensten aan te bieden, gebaseerd op geoormerkt geld. Dat is geld verbonden aan een bestedingsdoel, bedoeld voor een specifieke ontvanger, of geld dat alleen op bepaalde plaatsen of onder bepaalde voorwaarden mag worden uitgegeven. Op deze wijze wordt er zekerheid toegevoegd aan betaalafspraken.

 

De technologie van Buyproxy sluit aan op bestaande betaalinfrastructuren en wordt ondersteund met een eigen 'slimme' betaalpas. Deze betaalpas weet in welke winkel een betaling plaatsvindt en zoekt daar automatisch de meest geschikte, beschikbare en geoormerkte bedragen bij.

 

Ambitie

De ambitie van Buyproxy is gericht op het creëren van substantiële oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, zoals de aanpak van de armoede- en schuldenproblematiek in Nederland, versterken van inclusie, bevorderen van integratie, of de doelmatige besteding van publieke gelden en van donaties aan goede doelen.

 

Werkwijze

Buyproxy werkt samen met partners met bewezen ervaring en expertise in hun vakgebied en die hun diensten willen verbeteren, uitbreiden of vernieuwen met toepassingen die dankzij geoormerkt geld mogelijk worden.

 

De nieuwe diensten of producten worden op maat en in co-creatie met de partners ontwikkeld. Buyproxy is hierbij leverancier van het eindproduct en de partners dragen verantwoordelijkheid voor de marktintroductie, branding en verkoopresultaten.

 

De diensten van de partners zijn onderling als app-in-app aankopen bij alle andere aanbieders beschikbaar. Daarmee hebben gebruikers toegang tot een unieke, goed geïntegreerde set van diensten en wordt een sterke organische groei bewerkstelligd onder de partners.

 

Toepassingsmogelijkheden

Er zijn talloze toepassingen denkbaar, zoals: beheer van persoonlijke uitgaven, kleed- en zakgeld voor kinderen, overheidstoeslagen, persoonlijk gebonden budgetten, vouchers, kortingsbonnen, cadeaubonnen, afbetalingen van leningen en schulden, budgetbeheer, bewindvoering, zakelijke investeringen, verantwoording van projectbudgetten, volgen van schenkingen aan goede doelen, afrekenen van taxiritten en ritten met het openbaar vervoer, toegangskaartjes, pay-as-you-go, en nog veel meer.

Ewoud Mogendorff

06 14 69 97 52

ewoud.mogendorff@buyproxy.nl

www.buyproxy.nl